forex trading logo

Prezentare Scoala

Scriitori Romani

Banner
Acasa
EXCURSIE LA CIRC - Scoala "C"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sambata, 19.05.2018, circa 120 de elevii ai Scolii nr. 3 ("C"), impreuna cu cadrele didactice Camelia Limoncu, Anca Stefan, Mihaela Costache si Alexandra Constantin, cu sprijinul primarului Gabriel Dumanica, au participat la un spectacol organizat la Circul Globus.

Astfel, incepand cu ora 15:00 pe parcursul a doua ore, copiii insotiti de cadrele dicatice au apreciat cu lungi aplauze spectacolul oferit de catre...

continuare...
 
Mai sunt 33 de zile de scoala pana la vacanta de vara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cand incepe vacanta de vara? 15 iunie este ultima zi de scoala in acest an scolar, asadar a inceput deja numaratoarea inversa pentru vacanta de vara, programata sa debuteze pe 16 iunie. Nu uitati ca 30 aprilie-1 mai, 28 mai si 1 iunie sunt zile libere. Practic, incepand din 25 aprilie au ramas 33 de zile de scoala pana la vacanta de vara.

Pentru elevii clasei a XII-a, anul scolar se incheie in data de 25 mai 2018, pentru a se pregati pentru examenul scris de Bacalaureat. Iata in ce perioade vor fi vacantele de anul viitor...

continuare...
 
NU SE FAC CURSURI LUNI SI MARTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scolile si Gradinitele din Afumati vor fi inchise LUNI si MARTI!

Inspectoratul scolar judetean Ilfov a anuntat ca toate cursurile din judetul Ilfov vor fi suspendate luni si marti, 26-27 februarie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile ce se anunta in urmatoarele zile.

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 7 of 32


Ultimele Stiri

Cele mai citite


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2020