forex trading logo

Vaccinare COVID-19

Banner

Prezentare Scoala

Scriitori Romani

Banner
Acasa
STRUCTURA ANULUI SCOLAR 2019 - 2020. Scoala incepe mai devreme, pe 9 septembrie. Dispare vacanta intersemestriala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Structura anului scolar 2019 - 2020 sufera modificari importante. Elevii vor incepe cursurile mai devreme, in data de 9 septembrie 2019 si vor intra in vacanta de vara pe 13 iunie 2020.

Mai mult, semestrul I se va incheia in luna decembrie, deci vacanta de iarna va fi si vacanta intersemestriala pentru elevi, scopul fiind acela de a fragmenta mai putin semestrele.

Asadar, structura anului scolar 2019 – 2020 va fi urmatoarea...

continuarea...
 
Elevii din Afumati sunt incurajati sa se apropie de tehnologie si programare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elevii de gimnaziu din clasele a 5-a si a 6-a din Scoala gimnaziala nr.1, Comuna Afumati, jud. Ilfov, au participat in data de 7 decembrie, la evenimentul Hour of Code 2018, proiect organizat de Code.org in perioada 3-12 decembrie 2018.

Prin parcurgerea acestei ore de programere, sub indrumarea Profesorului de Informatica Ioana Constantin, elevii au invatat...

continuarea...
 
SPECTACOL DE TEATRU IN AFUMATI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timp de doua zile, la stadionul de fotbal, au avut loc doua reprezentatii ale spectacolului de comedie cu titlul "Cerere in casatorie" de A.P. Cehov, in care au jucat actorii Andrei Vasilescu, Andra Iulia Stoicescu si Mihai Capatana, intr-o regie de Cristi Toma.

Spectacolul s-a adresat elevilor din clasele V-VIII si a fost organizat de Primaria comunei Afumati. Daca in prima zi mansarda cladirii administrative a bazei sportive s-a dovedit neincapatoare, in cea de-a doua zi actorul si regizorul Cristi Toma a schimbat total decorul...

continuarea...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 9 of 35


Ultimele Stiri

Cele mai citite


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2020