forex trading logo

Vaccinare COVID-19

Banner

Prezentare Scoala

Scriitori Romani

Banner
Acasa
Anul scolar 2017-2018 - Scoala incepe pe 11 septembrie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NU UITATI: anul scolar 2017-2018 incepe mai devreme decat de obicei. Prima zi de scoala va fi pe 11 septembrie si nu pe 15 septembrie, asa cum eram obisnuiti.

Vacanta de iarna va incepe cu 2 zile inainte de Craciun, iar vacanta de vara din 2018 va debuta pe 16 iunie. Aveti mai jos structura anului scolar 2017-2018. Structura anului scolar 2017-2018 cuprinde...

 

continuare...
 
GRADINITA DE LA MONUMENT VA AVEA DOUA GRUPE DE COPII

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La propunerea primarului Gabriel Dumanica, Inspectoratul Judetean Ilfov a aprobat infiintarea celei de-a 2-a grupe de copii la Gradinita de la Monument.

Inscrierile se fac la secretariatul Scolii...

 

continuare...
 
Ce trebuie sa stie absolventii care isi doresc sa studieze in strainatate. Se pune mare accent pe proiectele, concursurile, internshipurile in care se implica aplicantul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este de preferat ca decizia elevului de a-si continua studiile dupa liceu in afara tarii sa fie din proprie initiativa si sa se ia cat mai din timp. Admiterea se face pe baza de dosar, iar media anuala din toti cei 4 ani de liceu, ca si notele de la bacalaureat joaca un rol decisiv. Prin urmare, cu cat decizia e luata mai din timp, cu atat elevul devine mai constient si va "trage" la fiecare materie din liceu.

Cateva dintre criteriile in functie de care absolventii de liceu este recomandat sa isi aleaga facultati in strainatate sunt: domeniul lor de interes, tara pe care o prefera, cum se clasifica in diferite topuri universitatile alese dupa criterii precum satisfactia studentilor cu privire la programele de studiu, sansele de angajare dupa absolvire sau costurile de trai din diferite orase.

In acelasi timp, sunt doua conditii de care universitatile vor tine cont in procesul de amitere...

 

continuare...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 10 of 32


Ultimele Stiri

Cele mai citite


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2020